Fuso Canter til Bertel O. Steen

Den nye Canter-modellen med Euro 5-motor vil bli introdusert rundt årsskiftet. Samtidig overtar Bertel O. Steen agenturet fra MMC Norge. Det er flere grunner til dette. For det første har salget så langt vært marginalt, samt at Fuso Truck and Bus Co. er 85% eid av Daimler, forteller Bernt G. Jessen som er adm. direktør i MMC Norge AS.

Fuso Canter

Fuso Canter

Publisert Oppdatert

Direktør for BOA Import, Arne Lyslo Kristiansen, ser frem til overtakelsen og forteller i en pressemelding at "Fuso vil passe godt inn i vår produktportefølje, og er et flott supplement til sortimentet av lastebiler fra Mercedes-Benz. Dialogen med MMC har også vært god hele veien."

Avtalene for hvem som skal betjene Fuso i de største byene vil være på plass i løpet av høsten. Fra nyttår overtar også BOS garantiansvaret.

Tungt og TransportMagasinet har allerede prøvekjørt den nye modellen av Daimlers mest produserte lastebil. Lavere utslipp, nye motorer og gearkasser, samt ikke minst bedre nyttelast er blant nyhetene.

Prøvekjøringen kommer på trykk i neste TransportMagasinet, som sendes ut neste uke. I mellomtiden kan du lese mer om bilen her.