Gedigen suksess i strålende sol!

Lørdagen på TRANSPORTmessa ble en gedigen suksess. I strålende solskinn ble messeområdet en folkefest for transportinteresserte. Stemningen ble ytterligere hevet da ”The Wild Viking” varmet bakhjulene på dragstripa.

Boije Ovebrink oppvisning med sin utrolige Volvo ¿Wild Viking¿. Med 1800 hk og 5500 Nm

Boije Ovebrink oppvisning med sin utrolige Volvo ¿Wild Viking¿. Med 1800 hk og 5500 Nm

Publisert Oppdatert

Etter et par våte messedager ble det en fantastisk lørdag på TRANSPORTmessa. I strålende solskinn ble messeområdet fylt opp med tusenvis av publikummere på rekordtid. De mange deltagende entusiastbilene som stod oppstilt før hovedinngangen, sørget for at det lastebilinteresserte folket fikk nok å se på før de entret selve messeområdet.

Utpå formiddagen ankom "Kvinnfolk bak rattet", en sammenslutning av kvinner som kjører tunge kjøretøy. Samtlige 28 stilte i svarte T-skjorter med "Kvinnfolk bak rattet" i rosa skrift. I tillegg hadde de med seg en rose hver, samt et rosa teppe. Hvorfor? Jo, de ville gjøre litt ekstra stas på messegeneral Bjørn Magnussen som hadde invitert dem på messe. Seansen foregikk foran Svempas Longline på Scanias stand. Unge Magnussen fikk overlevert en rose og to klemmer fra hver og en av damene. En stor takk til "Kvinnfolk bak rattet" som klarte å få Bjørn til å stå i ro i 10 minutter for første gang på flere uker.

Midt på dagen kjørte verdensrekordholder Boije Ovebrink oppvisning med sin utrolige Volvo "Wild Viking". Med 1800 hk og 5500 Nm til rådighet, ga han de mange frammøtte en heftig oppvisning! At Volvo har skjønt å fange oppmerksomheten med biler utenom det vanlige, setter lastebilfolket pris på.

- Det er fantastisk å være her. Utrolig stemning og mange interesserte og hyggelige folk. Jeg er imponert over kunnskapsnivået de har. Uansett hvilket lastebilmerke de er opptatt av, kan de svært mye om det jeg driver med. Det er tydelig at det er teknisk interesserte folk her, sier en meget fornøyd Boije Ovebrink til tungt.no.