Gode minner

Påsken er over oss og her sitter vi med mange gode minner fra årets USA-tur med leserne.

TM lesertur

TM lesertur

Publisert Oppdatert

Hva er vel mer naturlig enn å bruke et bilde av USA-gjengen rett før de skal til flyplassen i Louisville for hjemreise, som illustrasjon til denne artikkelen.

Som man ser på bildet er det en glad gjeng som skal reise hjem, men vi tror nok gleden skyldes mer det faktum at de har hatt en særdeles artig tur i USA, enn at tiden er kommet for hjemreise. Men for oss er bildet fylt av gode minner. Et bilde av en glad gjeng som har opplevd mye moro sammen.

Vi har opplevd Manhattan og New York, vi har opplevd Grand Ole Opry, Nashville, Graceland og Leroy. Vi har opplevd Corvette-museumet, Dennys Diner, MATS og lysshow. Vi har opplevd hyggelige mennesker, hatt trivelige samtaler, hørt på god musikk, sett på flotte lastebiler og spist og drukket godt. Kort sagt; vi har vært med TM på tur!

Takk til deltagerne på årets USA-tur, som alle bidro til å sette sitt preg på turen. Og til alle andre som har lyst til å oppleve USA på en ujålete måte sammen med oss i TransportMagasinet. Bli med neste år da vel?