Hanestad-kroa i sommerskrud!

Trinn to av sommerturnéen ”TransportMagasinet & Scania På Veien” er i gang. I skrivende stund befinner vi oss på Hanestad-kroa i Østerdalen. Og været viser seg fra sin beste side!

Hans Otto Westli fra VBG TM og Scania på veien

Hans Otto Westli fra VBG TM og Scania på veien

Opprettet

Nytt på del to av turnéen er at vi har med oss et vogntog til, og det er ikke snakk om et hvilket som helst vogntog - krokløftsettet er nemlig utstyrt med VBGs MFC (Multi Function Coupling), et automatisk tilhengerfeste der sjåføren ikke behøver å forlate førerhuset for å koble til og fra tilhengeren.

Hans Otto Westli (t.h. på bildet) fra VBG er med på turen for å demonstrere systemet og interesserte kan selvsagt få lov til å prøve dette selv.

I tillegg har vi med et dumpersett bestående av en Scania R620 6x4 med trippelkjerre, begge utstyrt med dumperkasser fra Istrail. Denne bilen er det også muligheter til å prøvekjøre, og hvis noen skulle lure på det - begge vogntogene er selvsagt lastet opp.

Nå nærmer det deg slutten på dagens øvelse i Østerdalen. I kveld går ferden videre til Trondheim der vi blir å finne på Transportsentralen AL i morgen. Se for øvrig reiserute og "åpningstider":

Vi sees på veien!

Vi ønsker alle hjertelig velkomne innom for en hyggelig prat, en kopp kaffe og litt faglige nyheter.