Harstad, etter en snartur på hospitalet

Under nedpakkingen i Nordkjosbotn fredag skjedde det. Jeg skulle bare hjelpe til med å pakke sammen trappa til showhengeren, plasserte fingrene feil og dermed var det gjort. Det bar til sykehuset for korssting og gips av to fingre.

Publisert Oppdatert

Etter en smule forsinkelse, grunnet redaktørens kveldsbesøk på Universitetssykehuset i Tromsø, for reparasjon av ødelagte fingre, ankom vi Harstad og klubbhuset til Harstad Sjåførklubbs lokale.

Heldigvis stilte medlemmene mannsterkt opp og hjalp til med riggingen, mens undertegnede gjorde så godt han kunne med en arm tilgjengelig. Under nedriggingen i Nordkjosbotn klarte jeg nemlig det kunsstykket å få to fingre i klem når trappa til semien skulle demonteres. Kraftige arbeidshansker hindret at fingertuppene forlot resten av kroppen, men skadene krevde uansett kirurgisk behandling av profesjonelle. Uansett, fingrene er på plass, noe jeg får smertefulle påminnelser om mens dette skrives.

Nå ser jeg fram til å nyte et par dager i godt selskap her i Harstad. For øvrig vil jeg sende en varm takk til Trond V. Heiberg som hadde glemt igjen hanskene jeg brukte, Tom Ola Bjerkestuen for utmerket førstehjelp, Vidar Fagersand for ambulansekjøring til UNN i Tromsø, Frode Tellevik for moralsk "støtte" og sist, men ikke minst, den utrolig søte og dyktige kvinnelige kirurgen som fikk lappet meg sammen.

Turen forsetter ufortrødent videre. The show must go on!