HFR Trailer leverer til Posten

Posten Norge AS og HFR Trailer AS har inngått en 2 års avtale, med opsjon om forlengelse med ytterligere 2 år. Avtalen omfatter levering av slephengere og påhengsvogner for vekselbeholdere og med fastmonterte skap. Videre innbefatter avtalen også semitrailere for sjøcontainere.

HFR

HFR

Publisert Oppdatert

Avtalen er gjeldende for alle de nordiske selskapene som er eid av Posten Norge, blant annet Bring Logistics, Bring Frigoscandia, Bring Express, Nettlast og Posten Transport. Alle disse selskapene, samt Postens underleverandører, vil kunne benytte avtalen. Det er vanskelig å vurdere det totale volum, grunnet situasjonen, og videre vil det ha betydning om avtalen blir gjeldende i 2 eller 4 år. HFR Trailer AS har nylig bygget en helt ny og moderne tilhengerfabrikk beliggende like ved Aabenraa i den sydlige del av Danmark.

HFR Trailer AS er eid av administrerende direktør Ulrik Frederiksen, og selskapet ble etablert i 1945 av hans bestefar Heine Frederiksen.

Flere hundre HFR produkter har allerede rullet i mange år på norske veier. Av referanser kan nevnes selskap som blant annet Asko, Ica, Harlem Transport, Suldal Transport, Rema 1000, SKAB Norge og Norsk Scania, og vi føler oss trygge på at vi skal kunne levere produkter som Posten blir fornøyde med, sier Ulrik Frederiksen i HFR Trailer AS i en pressemelding.

Vognteknikk AS i Bergen vil stå for reservedeler for alle HFR`s produkter i Norge.