HMF på showtrailer-turne

HMF Norge skal på en intensiv 14 dagers turne med en spesialbygd showtrailer.

HMF legger opp til en intensiv turne med 1-2 dager på hver av de destinasjonene som skal besøkes.
HMF legger opp til en intensiv turne med 1-2 dager på hver av de destinasjonene som skal besøkes.
Publisert Oppdatert

Dette er en semitrailer som er bygd for å vise et utvalg av våre danske kvalitetsprodukter sier Annbjørn Vasdal, daglig leder i HMF Norge. Den er bygd med eget dieselaggregat som skal skaffe hydraulikk til kranene.

Fremme er den utstyrt med utskyvbare sider, noe som gir et fint showrom og gir gode muligheter for en kranprat, uansett vær. Det er bevertning på alle steder slik at dette kan være et fint alternativ til lunsjpausen.

HMF legger opp til en intensiv turne med 1-2 dager på hver av de destinasjonene som skal besøkes og med transportetapper på kveldene. HMF har fått låne en ny Mercedes Bens Actros av Bertel O Steen for å dra showtraileren.

I skrivende stund befinner ekvipasjen seg på Vestfossen ved Hengsrød smie. I morgen går turen til Larvik, mens man fra onsdag til fredag finner dem ved PTO Teknikk på Alnabru i Oslo.

Videre går det slag i slag opp mot Trondheim som er siste stoppested denne gang. HMF garanterer at Nord-Norge prioriteres ved neste anledning. Tiden strekker dessverre ikke til denne gang, opplyser de.

Vasdal håper at alle som har relasjon til lastebilkraner benytter denne muligheten til å se HMFs nyheter samt komme innom for å drøfte kranbil. Det vil være representanter fra HMF fabrikken i Danmark, HMF Norge og ikke minst fra de lokale HMF forhandlerne.