23948sdkhjf

Oslo Motor Show 2013:: Imponerende lastebiler!

For fjerde år på rad arrangeres Oslo Motor Show på Norges Varemesse. Her kan publikum oppleve hele 33.000 m2 med motorglede, og spennet er stort. Alt fra tøffe motorsykler, sportsbiler, amcars og hot rods, til de største og tyngste; lastebilene som skal konkurrere om gjeve premier i Scandinavian Truck Trophy.

Den første utgaven av Oslo Motor Show gikk av stabelen høsten 2010 og sukessen var umiddelbar! Bak arrangementet står det svenske forlaget Albinsson & Sjöberg, som blant annet utgir blader som Nostalgia, Bilsport, Klassiska Lastbilar og Trailer Magazine, samt Norges Varemesse.

Nå har arrangørene hatt fire år på å finpusse arrangementet og undertegnede mener at årets utgave slår alle rekorder.

Show

Selv om det er mye interessant for den motorinteresserte å oppleve på Varemessa denne helga, så har vi valgt å konsentrere oss om vårt kjerneområde, nemlig lastebilene. For i E-hallen er de samlet alle sammen, showlastebiler, veteranlastebiler, modellastebiler og lastebilimportører. Mange av dem skal kjempe om heder og ære i konkurransen Scandinavian Truck Trophy, ikke minst velkjente deltagere som finske Juha Ristimaa, danske Henrik Guldager og svenske Ralf Ekdahl.

Og de stiller med imponerende biler!

Importører

Vi vandret i hallene på Norges Varemesse på fredag og lot oss imponere over de mange flotte utstillingsobjektene. Men vi synes det er synd at andelen veteranlastebiler var betydelig mindre i år enn tidligere. Her mener vi arrangøren har et forbedringspotensial. Ellers legger vi merke til at Oslo Motor Show også betyr noe for flere av landets lastebilimportører. Scania, Volvo, Mercedes-Benz og MAN var alle representert i utstillingshallen for lastebiler. Det samme var organisasjonen NLF.

Du som leser dette og ikke bor altfor langt unna Lillestrøm bør ta deg en tur til Oslo Motor Show. Vi serverer her noen smakebiter fra messa (bla deg nedover), men lover at det er mye mer å oppleve "live". Og tar du turen så stikk innom TransportMagasinets stand for en hyggelig prat og et godt tilbud.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157