Ingvar Sviggum kåret til "Eurostar"

Publisert Oppdatert

Nordmannen Ingvar Sviggum, Ford of Europes visepresident for markedsføring, salg og service, er kåret til en av europeisk bilindustris Eurostars av det velrenommerte bilindustritidsskriftet Automotive News Europe.

Sviggum og ti andre ledere for europeisk bilindustri ble valgt av redaktørene i Automotive News Europe fordi de skilte seg ut i et vanskelig år for industrien.

Jyryen sier:

-Fordi de hadde fremgang der konkurrentene snublet. Dette årets vinnere har fortjent utmerkelsen ved å ta sjanser og nekte å tape.

- Jeg er svært stolt over å ha blitt kåret til en av Automotive News Europes "2009 Eurostars", sier Sviggum.

- Prisen er også bevis på de fremragende produktene mine kollegaer i Ford of Europe har formgitt, konstruert og produsert, og til den dynamiske besluttsomheten både teamet innen markedsføring, salg og service ved Ford of Europe og Fords omfattende forhandlernettverk i Europa har vist og viser. Det er deres profesjonalitet og kundefokusering som har bidratt til å øke vår markedsandel i Europa til tross for de økonomiske vanskelighetene verden opplever for tiden.

-I et forferdelig år for bilsalget har Ingvar Sviggum, Fords leder for europeisk markedsføring, salg og service, vært i stand til å overvinne utfordringene. Nordmannen brukte sine enorme kunnskaper om det europeiske bilmarkedet til å forbedre markedsandelen i Europa og gjennomføre en vellykket lansering av to nøkkelmodeller, Fiesta og Ka, midt i økonomiske nedgangstider, fastslår juryen.