Istrail med nytt morsselskap

Istrail har reorganisert og et nytt morsselskap under navnet Istrail Invest AS er etablert. Dette skal sikre produksjonen i Norge og Polen og gi god økonomisk ryggrad for videre satsing, heter det i en pressemelding fra bedriften.

Publisert Oppdatert

Det nye selskapet har overtatt alle aksjene i Istrail Ulefoss AS og Istrail Sp. Z o.o i Polen. Det nye morselskapet har de samme eiere som tidligere.

Samtidig er selskapet tilført frisk kapital, dels gjennom sine nåværende eiere og dels fra et eksternt finansielt meget sterkt konsern, nemlig det børsnoterte selskapet Borgestad Industries ASA. Borgestad har allerede tatt plass i styret i Istrail Invest AS.

Omorganiseringen og refinansieringen har resultert i en betydelig sterkere plattform for virksomheten i både Norge og Polen, samt andre markeder man er inne i.

I tillegg til den løpende produksjonen av skap på Ulefoss, er også markedsføringen av dumperpåbygg og tilhengere her i landet kanalisert gjennom Istrail Ulefoss AS.

Dette vil gi ny vekst og ny styrke for dette selskapet, heter det videre fra bedriften, som i likhet med de fleste andre påbyggere, har opplevd en berg- og dalbane-syklus de siste årene.

Les også:

Istrail AS ble "Gaselle" i 2008

Istrail AS er konkurs

Istrail AB konkurs