Jæren Storbilmesse

Med 170 biler totalt og et forventet publikumstall på 2500 storbilinteresserte, er Jæren Storbilmesse nå i gang.

Telhaug Jæren Storbilmesse

Telhaug Jæren Storbilmesse

Publisert Oppdatert

Messa foregår i og ved Orrehallen og består av en utstillingsdel og en standdel for firmaer i bransjen. I hallen stod det ved åpningen i dag 18 strøkne biler med transporthistorisk verdi og like utenfor glinser det i chrom fra 23 herlige US-trucks. Hovedomårdet rundt hallen kan by på et eget område for trekkere, firmaer og andre utstillere.

Populært

Hovedsponsorer i år er Stangeland Maskin og Kellys Skilt og Bildekor. Arrangørene kan melde om 120 biler utenom standbiten og venter seg flere biler inn i løpet av dagen. Fjorårets treff kunne by på 180 biler og 2500 besøkende, så det vil ikke overraske om tallet tangeres i år.

Festen begynte allerede på fredagskveld og det har vært god stemning ut i de sene nattestimer blir det rapportert. Arrangørene er foreløpig godt fornøyde med de festdeltagende siden de allerede hadde ryddet opp før portene åpnet i dag. Tungt.no har nok en gang vært høye på pæra, nærmere 40 meter opp i lufta på en mobillift for å få et overblikk. Overblikket avslører masse herlige vogner og blanke biler som skinner i kapp med sola.

I fjor ble det kåret vinnere i klassene trekkvogn, krokbil, kranbil, skapbil, anlegg, distribusjon, veteran, pickup og en åpen klasse. I tillegg ble det gitt priser for beste innredning, påbygg, lakk og sist men ikke minst publikumsfavoritten. Vi venter i spenning på resultatene i år.

Treffet foregår 5. og 6. juni så det er bare å trykke inn Roslandsveien 358, 4343 Orre på GPS´en og ta seg en tur!