Jetpak i Bergen

Det nordiske ekspress logistikkselskapet Jetpak har nylig startet opp budvirksomhet i egen regi i Bergen. Dermed er Jetpak en ny tilbyder av lokale budtjenester i Bergen og omegn.

Publisert Oppdatert

Jetpak Norge AS etablerte fredag den 17. september 2010 Jetpak Bergen på Flesland utenfor Bergen. Jetpak Bergen skal disponere og styre omkring 10 budbiler på oppdrag i Bergen og omegn.

Jetpak har de seneste årene hatt en kraftig vekst innen ekspressfrakt og en etablering av egne virksomheter omkring i landet er en naturlig videreføring for Jetpak, som ønsker å kunne tilby kundene lokale transporttjenester på lik linje med deres ekspressløsninger innen flyfrakt.

- Vi ser frem i mot å kunne videreutvikle og komplettere vårt tjenestetilbud ytterligere i Bergen", forteller Administrerende Direktør i Jetpak Norge AS, Stein-Arve Sørensen.

Han forteller også at oppstarten av kjørekontoret samt overføringen av eksisterende distribusjonsruter har gått knirkefritt.

- Vi har flere kunder på lokale bud og oppdragene tikker stadig inn. Vi har stor tro på at vi kan tilby Bergenserne ett godt alternativ til de nåværende budbilselskapene i regionen. Vårt fokusområde er rask og sikker transport og vi har stor tro på at vi vil lykkes i Bergen, sier Sørensen i en pressemelding.

Jetpak Bergen Flesland er som navnet tilsier plassert i nær tilknytning til flyplassen.