Jetpak i Bergen

Det nordiske ekspress logistikkselskapet Jetpak har nylig startet opp budvirksomhet i egen regi i Bergen. Dermed er Jetpak en ny tilbyder av lokale budtjenester i Bergen og omegn.

Opprettet

Jetpak Norge AS etablerte fredag den 17. september 2010 Jetpak Bergen på Flesland utenfor Bergen. Jetpak Bergen skal disponere og styre omkring 10 budbiler på oppdrag i Bergen og omegn.

Jetpak har de seneste årene hatt en kraftig vekst innen ekspressfrakt og en etablering av egne virksomheter omkring i landet er en naturlig videreføring for Jetpak, som ønsker å kunne tilby kundene lokale transporttjenester på lik linje med deres ekspressløsninger innen flyfrakt.

- Vi ser frem i mot å kunne videreutvikle og komplettere vårt tjenestetilbud ytterligere i Bergen", forteller Administrerende Direktør i Jetpak Norge AS, Stein-Arve Sørensen.

Han forteller også at oppstarten av kjørekontoret samt overføringen av eksisterende distribusjonsruter har gått knirkefritt.

- Vi har flere kunder på lokale bud og oppdragene tikker stadig inn. Vi har stor tro på at vi kan tilby Bergenserne ett godt alternativ til de nåværende budbilselskapene i regionen. Vårt fokusområde er rask og sikker transport og vi har stor tro på at vi vil lykkes i Bergen, sier Sørensen i en pressemelding.

Jetpak Bergen Flesland er som navnet tilsier plassert i nær tilknytning til flyplassen.