Johs. Lunde tilbake i bransjen

Denne uken ble et nytt selskap, Nordan Group, registrert i foretaksregisteret med Johannes Lundes sønn og kone i styret. - Dette blir det nye morselskap i systemet, sier Johannes Lunde til Aftenbladet. Under dette skal blant annet selskapet Nordan Transport & Spedisjon ligge.

Foto: Frode Tellevik

Publisert Oppdatert

Nordan Transport & Spedisjon har nemlig også gjenoppstått gjennom et navneskifte av Lunde Cargo AS, som opprinnelig ble etablert under navnet L.L. Invest AS av Johannes Lunde i januar i år. Selskapet skiftet i våres navn til Høiland Transport & Spedisjon AS som igjen skiftet navn til Lunde Cargo AS i mai i år.

Henger du fortsatt med?

I den nye strukturen står Lars Lunde oppført som styreformann og Bodil Steinskog Lunde som varamedlem. Formålet er transport, spedisjon og beslektet virksomhet. Og de er godt i gang med fem nye biler. Innen utgangen av året regner de å ha ytterligere fem i tillegg til et antall innleide biler.

Det opprinnelige selskapet Nordan Transport & Spedisjon var i sin siste konstellasjon datterselskap i Lundegruppen. Dette var en del av Lunde-sfærens termovirksomhet som ble solgt til Posten/Nor-Cargo i 2005, og integrert i Nor-Cargo Thermo året etter.

Etter konkursraset i Johannes Lundes forretningsimperium tyder det således på at Lunde direkte eller indirekte er på plass igjen i bransjen.