Jomfrutur for ny fergeforbindelse Danmark-Norge

I dag, mandag 2. februar, går jomfruturen for Seatrucks RoRo-forbindelse mellom Danmark og Norge. Første avgang er fra Fredericia til Moss.

Publisert Oppdatert

Rederiet har inngått en avtale med Fredericia shipping og tilbyr tre ukentlige avganger begge veier for tilsammen 50 trailere. På norskesiden er det Moss Container Terminal som er speditør og agent for linjen. Godsruten vil ankomme Fredericia mandag, onsdag og fredag/lørdag. Ankomst Moss er tirsdag, torsdag og søndag.

Også lastebiler med sjåfører, kjølegods, bred/lang last, samt containere kan bli med skipet "Moondance". Direktør Alistair Eagles fra Seatruck er entusiastisk med hensyn til den nye ruten, og påpeker at dette er en ren RoRo-rute, slik at ingen sjåfører vil bli nedprioritert under turistsesongen. - Vi har bestrebet oss i å møte det økende kravet fra kundene om å få en direkte RoRo-rute for gods mellom Oslofjorden og den sentrale industrisonen i Danmark. Ruten tilbyr en direkte forbindelse på bane til sentrale deler av Europa via jernbaneterminalen i Taulov/Fredericia i tillegg til direkte videretransport med DFDS Baltic Service via Fredericia Havn, sier han.

Interesserte kan lese mer på www.frc-moss.dk