Jumboer til Larvik

Har du hørt om Larvik-selskapet Partifrakt AS? Ikke det? Kanskje ikke så rart, de er relativt ferske og selskapet, under ledelse av Espen Martinsen, ble etablert så nylig som i januar i år. Men de har allerede blitt en viktig kunde for Närko Norge på Borgeskogen i Vestfold. Nå har de handlet to velutstyrte jumbosemier.

Publisert Oppdatert

- Partifrakt har fram til i dag handlet til sammen ni hengere av oss. Vi har levert kapellsemier, containersemier, åpne semier og nå jumboer, forteller selger i Närko Norge, Ann-Krisitin Smestadmoen til tungt.

De to nye hengerne er Närko treakslede jumbosemitrailere med hevbare sider og tak. Disse er luftoperert. Det er snakk om separat løft av sider og tak med løftehøyde på 1600 mm. Videre kan kapellstativene låses i tre stillinger.

- Disse trallene er beregnet spesielt for kjøring av trelast, og er bra utstyrt med surrekroker, hylser og staker. De har løft på første aksel og sving på bakre. I tillegg har hengerne strøkasser og verktøykasser som fyller begge sider. Det er med andre ord snakk om meget godt utstyrte semitrailere, avslutter Ann-Kristin Smestadmoen.

Närko Norge har levert to meget godt utstyrte jumbosemier til Partifrakt AS i Larvik.

Närko Norge har levert to meget godt utstyrte jumbosemier til Partifrakt AS i Larvik.