23948sdkhjf

Nord-Norges Transportmesse:: Klappet og klart for en herlig messe!

Vakrere ramme rundt en messe enn den Harstad Sjåførklubb har, er vanskelig å finne. Og fredag klokka 15 åpner messa på tradisjonelt vis. Med flott transportutstyr, pent vær og topp stemning!

Nord-Norges Transportmesse har etterhvert blitt en tradisjon. Det er i år fjerde gang den driftige gjengen i Harstad Sjåførklubb arrangerer denne messa, som absolutt har blitt et samlingssted for transportinteresserte nordpå. Årets messe arrangeres på Stangnesbasen, området nede ved Kurt Simonsen Transport på Stangnes i Harstad.

Årets messe kan skilte med ikke mindre enn 11.000 m2 utstillingsflate, og mer enn 40 utstillere! Ikke ille, med tanke på at dette er en messe som organiseres og gjennomføres takket være stor dugnadsånd fra Harstad Sjåførklubbs medlemmer og medhjelpere. Vi ankom Stangnesbasen torsdag kveld og riggingen hadde så vidt kommet i gang. Både Bertel O. Steen, Volvo og flere andre var allerede i gang med riggingen. Og det store teltet der det skal serveres utstillermiddag, sto også ferdig. Og tradisjonen tro kan Harstad Sjåførklubb nok en gang skryte av finvær under messedagene.

Nord-Norges Transportmesse er åpent fredag fra klokka 15 til 19, og lørdag klokka 10 til 18. I tillegg til masse flott transportutstyr, er det selvsagt servering på området. Er du i nærheten så stikk innom da vel?

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157