23948sdkhjf

Klart for 3 x Bli med TM på tur!

I vårt 10. år med reiser til USA og Europa – alt i fornøyelig lastebiløyemed – meddeler TransportMagasinet herved at to turer i høst nå er klare for påmelding. Samt muligheter for å sette seg på liste for varsling av vår 10. USA-tur.

Det siste en tur som fylles opp på få timer, trolig bransjens største drøm å bli med til lastebillandet United States of America. Vi har forresten også laget transportmesser i 10 år nå, for er det noe vi syntes er stas så er det å tilby utøverne i bransjen med både turer & messer.

VERDENS største!!!

Du vil hate verdens største nyttekjøretøymesse IAA, dersom du skal besøke alle de rundt 2.000 utstillerne som er der. Motsatt; du vil himle med øynene over alt transportmateriell og utstyr du aldri har sett før.

Du vil forstå hvor nyttig og stor IAA er når du plukker ut det du selv ønsker å se. MANs nye 15 liters energibunt av en helt nyutviklet motor vises frem der nede, samtidig som vi har en slags følelse av at Scania denne gang har " goddis" å by på uten at vi vet mer eller kan garantere for det. Og du blir aldri sulten eller tørst enten du er på messa eller under resten av turen, for tyskerne kan lage mat med egnet drikke til.

Uansett; vi reiser med vår egen chartermaskin for å lande direkte i Hannover (noe rutefly fra Norge ikke gjør) og i praksis spare en reisevei begge veier med vår egen "fly-luksus!" To hotellovernattinger & sosialt samvær er en del av vår 16. tur, og tidsrommet er 26. - 28. september.

Truck´n Roll på Le Mans

Det legendariske bilsportanlegget Le Mans i Frankrike er vår neste tur ut. Forøvrig vår 17. tur totalt sett, og vi snakker om Europafinale i truck racing og med Nascar løp & rå showtrucks & herlig lastebilmiljø som ren bonus.

Vi kopierer resepten fra i fjor og arrangerer turen i samarbeid med den norske MAN importøren, som bl.a. sørger for litt snadder-bevertning på Le Mans anlegget. MAN ble for øvrig Europamester i fjor, se ikke bort fra at det blir kniving om det samme under Europafinalen 10. - 12. oktober. Fjorårets tur var et eksperiment, men skulle vise seg å bli en av våre beste turer.

Say no more!

USA-turene våre er manges våte drøm, og hvor stadig flere får drømmen oppfylt. Mer om vår 18. tur totalt sett er altså vår 10. USA tur, men litt senere i høst. Noe for deg? Gå i så fall bare inn på www.TM-tur.no og registrer deg for varsling av når turen blir lagt ut for påmelding.

Her finner du alle turene våre: www.TM-tur.no

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079