23948sdkhjf

Inviterer til sjåførtreff

Førstkommende helg går Østfold Truckers treff i Råde av stabelen.

Arrangementet er kanskje mest kjent for sin konvoi til sykehusets barneavdeling der de deler ut gaver før de returnerer til Råde. Men truckersfesten er så mye mer enn dette, forteller en av ildsjelene, Frank Bergvatn til tungt.no.

Hele helgen samles nemlig sjåførstanden for en rimelig penge ved Råde idrettspark.

Det koster 200 kroner å parkere. Da får du høre DJ på fredag og det er ordentlige fasiliteter med dusj og toaletter. Dessuten stiller Byvold med mobilt kjøkken og enkel servering til fornuftige priser. På lørdag er det livemusikk og premieutdeling i flere kategrier. Nytt i år er at det er åpnet for varebiler. - Du er sjåfør selv om du kjører varebil, forteller Bergvatn som også lover en hemmelig premieutdeling i år. - Det blir en pokal som overleveres en spesiell person på lørdag kveld, forteller Bergvatn.

- Det blir band som spiller opp på lørdagkvelden. Blir det tutefest gjennom hele natta da?

- Neida. Vi må ta hensyn til naboene for å få lov til å komme tilbake. All tuting må avsluttes klokken 22.00. Det har fungert veldig bra tidligere, sier han.

Sist var det 120 betalende lastebiler på plassen. De som vil være med på konvoien melder det ved ankomst eller setter seg på liste lørdag morgen. Konvoien går klokken 11.00 og de har fått fritak for kjøre- og hviletidsbestemmelsene. Ruta vil gå fra Volvo Råde og på E6 til Årum og deretter tilbake til Kalnes sykehus. Så blir det gamleveien tilbake til Råde. Ruta er satt opp i samarbeid med både vegvesenet og politiet.

I fjor var det også konvoi på fredag fra Drammen til Råde. Det skal gjentas i år. Det ryktes om at samferdselsministeren vil være passasjer deler av strekningen.

Tungt.no er sikre på at det blir et hyggelig treff. - Det beste med hele arrangementet er å se alle sjåførene som går rundt med et smil. Dette er et arrangement for samhold, nestekjærlighet og glede i transporten, avslutter Bergvatn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078