Klippan Safety beste underleverandør

Klippan Safety AB, som utvikler og produserer komplette sengesystem til lastebiler, har nylig fått utmerkelsen ”Trucknology Supplier Award 2008”.

MAN TGX

MAN TGX

Publisert Oppdatert

"Trucknology Supplier Award" er en utmerkelse som deles ut årlig til de ti beste underleverandørene til MAN Nutzfahrzeuge AG i Tyskland. Før utnevnelsen gjennomgår MAN blant annet følgende egenskaper hos underleverandørene: troverdighet, effektivitet, innovasjon, teknisk kompetanse, kvalitet, pris og logistikk.

I motivasjonen til denne hedrende utmerkelsen framholder MAN Klippan Safetys kompetanse som utviklingsleverandør av komplette sengesystem til MAN TGX og TGS.

"Takket være Klippan Safety ABs profesjonalitet og evne til å samarbeide i komplekse utfordringer har Klippan Safety, sammen med MAN, levert prosjektet i følge tidsplanen. Klippan Safety har handlet eksemplarisk innen logistikk og implementering av tekniske og kommersielle optimeringer", står det videre å lese i utmerkelsen fra MAN.

- Med tanke på at MAN har mer enn tusen underleverandører og at vi har blitt utpekt som en av de ti beste, så ser vi på Klippan Safety AB denne utmerkelsen som meget positiv, sier Håkan Lennartsson, administrerende direktør i Klippan Group AB.

Klippan Safety er bedriften som blant annet har bidratt på interiørsiden i Henrik Guldagers utrolige Bonneville Bomber, som fikk stor oppmerksomhet på Norges største transportmesse, TRANSPORTmessa på Gardermoen, nylig.

Klippan Safety AB har hovedkontor i Klippan i Sverige, samt datterselskap i Polen, Tyskland och Brasil. Klippan Safety AB inngår i konsernet Klippan Group AB. Øvrige selskap i konsernet er Andrénplast AB samt Preciform AB, som også fortrinnsvis jobber innen bilindustrien. Klippan Group AB omsetter for knappe 500 millioner svenske kroner (2008) og har ca 300 ansatte hvorav et 70-talls personer i Klippan.