Knallsuksess i USA!

TMs lesertur til USA er så langt en gedigen suksess. Nå topper vi det hele med to dager på Mid-America Truck Show i Kentucky.

På bildet f.v. Tom Runar Lier, Tor Gudersen og Helge Valstrand.

På bildet f.v. Tom Runar Lier, Tor Gudersen og Helge Valstrand.

Publisert Oppdatert

Tiden løper av gårde når man har det trivelig, og for en trivelig gjeng vi har med oss til USA! Her er det bare smilende og hyggelige lastebilfolk på tur. Ikke så rart det blir trivelig, forresten. Alle har jo samme interesse, samtidig som det er veldig hyggelig å treffe amerikanere.

Etter våre to døgn i New York satt vi oss på flyet til Nashville, eller Music City, USA, som denne flotte byen kalles. En gjeng med forventningsfulle reisedeltagere så fram til å lande i hovedstaden til staten Tennessee. På plass, som alltid, stod vår faste turbilsjåfør Leroy Duncan og viftet med et flagg til alle sammen. For mange av oss ble det et hjertelig gjensyn med en svært trivelig kar, for de som ikke hadde truffet Leroy tidligere ble det nok et positivt element på turen. Denne bussjåføren går det bare ikke an å mislike.

Nashville er en spennende by med et yrende folkeliv, så vi slang bare så vidt innom hotellet for å legge fra oss bagasjen, før Leroy kjørte oss ned på musikkgaten Broadway. Der fikk vi nok en gang oppleve hvor fantastisk musikkliv det er i denne byen. På begge sider av gaten ligger pubene tett som hagel, det er gratis inngang og topp musikk hvor en man stikker inn. Bandene spiller kun for tips her i byen.

Ellers har våre lesere fått med seg en tur til Elvis´ Graceland i Memphis, shopping samt en konsert på Grand Ole Opry, her i Nashville. Nå er det på tide å pakke sammen, før Leroy bringer oss videre til Louisville og MATS, der vi skal tilbringe de siste døgnene blant langsnutede lastebiler, høyglanspolerte hengere og chrome og glitter i haugevis.

På bildet ses f.v: Tom Runar Lier, Tor Gundersen og Helge Valstrand.