Knut Martin Breivik – ny direktør for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy

Etter at Roar Sollie sa opp sin stilling som direktør for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Import, har selskapet vært på leting etter en ny leder til enheten. Interessen for stillingen har vært stor, med mange kvalifiserte søkere.

Knut Martin Breivik MB Nytte Bertel O. Steen

Knut Martin Breivik MB Nytte Bertel O. Steen

Publisert Oppdatert

- Det er med stor tilfredshet vi nå kan offentliggjøre den nye direktøren, Knut Martin Breivik, som kommer fra stillingen som direktør for Nissan Nordic Europe Norge, sier importøren.

Som direktør for Mercedes-Benz Nyttekjøretøy får Knut Martin Breivik det totale ansvaret for Mercedes-Benz sin virksomhet i Norge relatert til nyttekjøretøy, både når det gjelder salg av nye biler, deler og ettermarkedsprodukter. I tillegg følger ansvaret for servicemarkedsområdet for alle Mercedes-Benz sine personbiler og nytte¬kjøretøy.

Bred erfaring

Knut Martin Breivik har lang erfaring fra bilbransjen med 17 år i Nissan Norge og Nissan Nordic Europe Norge. Han har hatt flere stillinger innen Nissan organisasjonen, både på ettermarkedssiden og sist som direktør for Nissan Nordic Europe Norge. Han har også erfaring fra landbruks- og anleggsbransjen med stillinger som salgssjef hos Ford New Holland AS og markedskonsulent hos Åkermans Maskin AS.

Knut Martin er 47 år, gift og har to døtre på 19 og 14 år. Han er utdannet Diplom Markedsøkonom fra Norges Markedshøyskole. Familien bor i Drammen, men Knut Martin er oppvokst ved bilbyen på Ensjø i Oslo. Når han ikke jobber, er han opptatt av fysisk fostring som jogging og turer i skog og mark.

- Fattet interesse for tungt

- Årsaken til at jeg fattet interesse for stillingen var den spennende kombinasjonen av ettermarkedsoppgaver og ikke minst satsingen på buss, vare- og lastebiler, sier Knut Martin Breivik. I tillegg kjenner jeg Bertel O. Steen i bransjesammenheng og opplever selskapet som en solid og bra organisasjon.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i Bertel O. Steen og mener å ha mye å bidra med, spesielt på ettermarkedssiden. Samtidig ser jeg at det er mye å lære, noe som er en spennende utfordring, sier Knut Martin. Særlig moro blir det å komme i gang med et nytt team bestående av høyt kvalifiserte medarbeidere, tilføyer han.

- Vi er svært fornøyde med å ha fått Knut Martin om bord, sier direktør Bertel O. Steen Import Arne Lyslo Kristiansen. Med Knut Martins brede erfaring både innenfor ettermarked, salg og ikke minst fra etableringen av den nordiske Nissan organisasjonen, har vi stor tro på at han kan bidra til å videreføre det gode arbeidet som er nedlagt i Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Import. Knut Martin tiltrer før jul og vi ønsker ham hjertelig velkommen, sier Arne.