Kos i Namsos

Årets Volvokaravane passerer polarsirkelen kommende uke. Snart står Nord-Norge for tur. Vi slo følge noen dager i sommerværet.

Oh yess!
Med over 80 personer på prøvekjøring i løpet av åtte i hektiske timer i Namsos har karavaneleder Arne Dahl grunn til å juble.

Oh yess! Med over 80 personer på prøvekjøring i løpet av åtte i hektiske timer i Namsos har karavaneleder Arne Dahl grunn til å juble.

Publisert Oppdatert
Ny modell profilert i kjente firmafarger er alltid et flott skue. Her er siste skudd på stammen hos J. Barlien Transport.

Ny modell profilert i kjente firmafarger er alltid et flott skue. Her er siste skudd på stammen hos J. Barlien Transport.

Ole Henrik Blengsli (t.v.) og Mats Stieng passet butikken. De solgte mest t-skjorter i det varme været. Ole Henrik er utplasseringselev på verkstedet til Wist og jobber der en dag i uken, når han ikke er å finne på transportlinja hos Olav Duun vgs.
Familien Blengsli driver bilberging og er faktisk det selskapet som har holdt på lengst med det her i landet, ifølge Ole Henrik.
Mats er fulltids lærling på lastebilverkstedet til Wist og trives godt med det.
Hyggelige gutter med et positivt syn på fremtiden, var de i hvert fall!

Ole Henrik Blengsli (t.v.) og Mats Stieng passet butikken. De solgte mest t-skjorter i det varme været. Ole Henrik er utplasseringselev på verkstedet til Wist og jobber der en dag i uken, når han ikke er å finne på transportlinja hos Olav Duun vgs. Familien Blengsli driver bilberging og er faktisk det selskapet som har holdt på lengst med det her i landet, ifølge Ole Henrik. Mats er fulltids lærling på lastebilverkstedet til Wist og trives godt med det. Hyggelige gutter med et positivt syn på fremtiden, var de i hvert fall!

I skrivende stund er karavanen i Namsos. Det er fredag og helgestart. Været byr på sommervarme og sol, folk koser seg og gamle kjente treffes.

Alt hva et trivelig karavanebesøk kan by på får man her.

Wist Last og Buss har dratt til med anleggsmaskiner og siste nytt innen personbil i tillegg, for å lure ut enda flere potensielle kunder.

Karavaneleder og nyansatt markedsdirektør i Wist, Arne Dahl, har ansvaret fra Ålesund til Mo i Rana. Han slipper å slite seg ut. Det er et velsmurt maskineri som trer i kraft når Volvo drar på tur. Dette kan de!

Med nyinnkjøpt showhenger og høypotente vaffeljern møter de mannsterke op for å geleide kunder og nysgjerrige gjennom nye FH's magiske verden.

De aller fleste smiler og er positive i ordvalget når de slipper ut i friluft igjen.

Lørdag 1. juni er vi i Mosjøen, søndag 2. juni i Sandnessjøen, før Mo i Rana står for tur mandag 3. juni.

Der hopper vi av karavanen for denne gang. Men allerede nå velger vi å slå fast at Volvokaravanen har stått til forventningene. Et 60-talls prøvekjørere på hvert sted gjør sitt til at motorene ikke rekker å bli kalde. Namsos satte foreløpig rekord i regionen med over 80 prøvekjøringer.

Volvo byr på lastebilopplevelse fra 12 til 20 hver dag. Bare å møte opp!

Her er noen inntrykk vi tok med oss fra Namsos.

Biler fra to tidsaldre viser hva som har skjedd på lastebilfronten de siste 40 årene.
Dagsaktuelle Svein Erik Lien fra Kolvereid og en 40 år gammel Volvo Titan.
Veteranen tilhører Terje Weglo og det fortelles at han kjøpte bilen ny tidlig på 60-tallet. Den er fortsatt EU-godkjent og i topp kondisjon.

Biler fra to tidsaldre viser hva som har skjedd på lastebilfronten de siste 40 årene. Dagsaktuelle Svein Erik Lien fra Kolvereid og en 40 år gammel Volvo Titan. Veteranen tilhører Terje Weglo og det fortelles at han kjøpte bilen ny tidlig på 60-tallet. Den er fortsatt EU-godkjent og i topp kondisjon.