23948sdkhjf

Kos i Namsos

Årets Volvokaravane passerer polarsirkelen kommende uke. Snart står Nord-Norge for tur. Vi slo følge noen dager i sommerværet.

I skrivende stund er karavanen i Namsos. Det er fredag og helgestart. Været byr på sommervarme og sol, folk koser seg og gamle kjente treffes.

Alt hva et trivelig karavanebesøk kan by på får man her.

Wist Last og Buss har dratt til med anleggsmaskiner og siste nytt innen personbil i tillegg, for å lure ut enda flere potensielle kunder.

Karavaneleder og nyansatt markedsdirektør i Wist, Arne Dahl, har ansvaret fra Ålesund til Mo i Rana. Han slipper å slite seg ut. Det er et velsmurt maskineri som trer i kraft når Volvo drar på tur. Dette kan de!

Med nyinnkjøpt showhenger og høypotente vaffeljern møter de mannsterke op for å geleide kunder og nysgjerrige gjennom nye FH's magiske verden.

De aller fleste smiler og er positive i ordvalget når de slipper ut i friluft igjen.

Lørdag 1. juni er vi i Mosjøen, søndag 2. juni i Sandnessjøen, før Mo i Rana står for tur mandag 3. juni.

Der hopper vi av karavanen for denne gang. Men allerede nå velger vi å slå fast at Volvokaravanen har stått til forventningene. Et 60-talls prøvekjørere på hvert sted gjør sitt til at motorene ikke rekker å bli kalde. Namsos satte foreløpig rekord i regionen med over 80 prøvekjøringer.

Volvo byr på lastebilopplevelse fra 12 til 20 hver dag. Bare å møte opp!

Her er noen inntrykk vi tok med oss fra Namsos.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063