”Kroonen” på verket?

Mange har meninger om hvilken olje man bør velge. Castrol, Mobil, Shell, Penzoil eller Quaker State, hva er best? Ikke vet vi, men nå lanseres i hvert fall et nytt oljemerke på det norske markedet – Kroon-oil. Ikke hørt om det? Ikke vi heller.

data pc

data pc

Publisert Oppdatert

Uansett så ser det ut til at Norsk Industriolje AS nå satser på å introdusere et nytt oljemerke her i landet. Kroon-oil er et nederlandsk oljeselskap, og norsk importør er altså Norsk Industriolje.

- Dagens nye bilpark krever spesialoljer, og oljeselskapene må kunne omstille seg og være raskt ute med de riktige oljekvaliteter, sier markedssjef Sven Borger Fiedler hos Norsk Industriolje.

I følge samme selskap skal det selv for erfarne mekanikere være en utfordring å finne den riktige oljen til motor eller girkasse. Dette har Kroon-oil løst ved å ha en omfattende elektronisk smøretabell på nettsiden www.riktigolje.no. Nettstedet vil hjelpe mekanikeren og hobbymekkeren til å finne frem i oljejungelen som visstnok har oppstått.

- Her kan man slå opp alle typer biler, varebiler, lastebiler, motorsykler og traktorer, og få anbefaling av korrekt smøremiddel til alle deler av kjøretøyet, fortsetter Fiedler.

Fleksibilitet og innovasjon skal ha vært det nederlandske oljeselskapet Kroon-oils filosofi siden 1906. De har utviklet et bredt sortiment av motoroljer, giroljer, og andre smøremidler til autobransjen. I følge en pressemelding skal Kroon-oil ligge helt i forkant av utviklingen, og alltid tilby motoroljer som møter fabrikantenes siste spesifikasjoner. Det betyr også at man satser på syntetiske, miljøvennlige oljer av høy kvalitet.

Så får vi håpe at kundene liker produktene, ellers kan det fort bli snakk om den siste olje for Kroon-oil i Norge.