Kvalitets-country for alle penga!

Høy kvalitet og god variasjon preget første dag av Truckers Music Festival på Olaløkka på Sand fredag kveld. I dag blir det minst like god kvalitet og fin stemning med fire nye band på scenen.

Publisert Oppdatert

Lucky Lips fra Drammen, Hokksund og Lier åpnet musikkfestivalen i sirkusteltet på Olaløkka fredag. Malin Pettersen (vokal og gitar) har bakgrunn fra LIPA i Liverpool, flere av de andre medlemmene fra Norges Musikkhøyskole og NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio i Oslo. Besetningen med syv medlemmer har spilt sammen i 3,5 år og ble særlig tiltrukket av country på grunn av harmoniene. Bandet er nå klar for sin første plateutgivelse og regner med å ha den ferdig til sommerens festivalspilling.

Bakersfield fra Sarpsborg gikk på scenen etter Lucky Lips og dermed fikk publikum en skikkelig dose Buck Owens tribute-country. Morten Vestly fra Sandefjord har Austin, Texas, som sitt musikalske inspirasjonssted og satte stor pris på responsen i går.

- Dette er et kjempefint tiltak. At vi havnet midt i konvoien på vei hit var også ganske heftig. Vi følte oss som skikkelige truckers, sier Morten, som nå er ute med sin andre CD. - Synd med været, men det er ikke noe å gjøre med. men sirkusteltet imponerte, sier Vestly. - Jeg er født og oppvokst i denne muskkstilen og trives med det.

Steff Nevers fikk æren av å avslutte fredagskvelden. Drammenseren bidro med kveldens fjerde stilart, i nyere Nashville stil. Flott vokal, god gitar og stor stemning.

I kveld bør det bli minst like stor variasjon og god stemning når Mothers & Daughters, Long Horn, Nilsen´s Southern Harmony & Tone Holen og Hege Bringsverd står på scenen.

Bildet: Lucky Lips fra Drammen, Hokksund og Lier åpnet Truckers Music Festival på Olløkka på Sand fredag kveld.