Lastbil 2010 i Jönköping tror på 40.000 besøkende

Lastebil 2010 på Elmia i Jönköping åpnet i går og er nå godt i gang. Mer enn 400 utstillere skal vise hva de duger til når rundt 40.000 transportinteresserte inntar messeområdet. Som seg hør og bør på en lastebilmesse, foregår det aller meste utendørs uten at noen er negative til det, mens inneområdene stort sett er forbeholdt varebiler og underleverandører. Messa varer for øvrig fram til og med førstkommende lørdag.

Publisert Oppdatert

Mange slår på stortromma og det ser ut til at optimismen i bransjen er på vei opp igjen. Blant lastebilimportørene er det som vanlig Scania og Volvo som breier seg mest, men også MAN, Mercedes-Benz, MAN, DAF og Iveco er på plass. Sistnevnte introduserer for første gang sin tunge lastebilserie Stralis i Sverige. Lykke til med satsingen!

Ellers er det et vell av påbyggere på messa, mange kjente, både svenske, norske og finske, men også mange ukjente. Blant de norske har vi så lang sett både Bussbygg, Istrail og Vangs, mens mange av de andre påbyggerne har norske representanter til stede for å ta seg av norske kunder som kommer på besøk.