23948sdkhjf

Grensetreffet 2014:: Lett stemning blant tunge veteraner!

I forbindelse med Grensetreffet i Halden, arrangeres også Nostalgitreff for tunge kjøretøy. I herlig sommervær fikk de «tunge» veteranbilentusiastene oppleve en flott samling kjøretøyer.

Det har etter hvert blitt en tradisjon å samle veteranlastebiler, -busser og -traktorer til Nostalgitreff på Fredriksten Festning i Halden, på lørdagen i forbindelse med det store Grensetreffet. I fjor deltok rundt 70 kjøretøyer, i år var antallet noe høyere, og mens fjorårets arrangement var preget av regntunge skyer som valgte å slippe ut fuktighet på lørdagen, foregikk årets utgave i tørre former med godt sommervær.

Fin ramme

Rammen rundt Nostalgitreffet kan neppe være bedre enn på historisk grunn på Fredriksten Festning. I forbindelse med Grensetreffet er det også en rekke andre bilarrangementer på festningen og nede i Halden sentrum. Derfor får publikum mer å oppleve enn bare gamle nyttekjøretøy. På festningen var det blant annet merkeklubbtreff for Mustang, Mopar og Cadillac, samtidig som kjøreturen Fun Run går gjennom området. Vi har sagt det før og sier det igjen; Grensetreffet må bare oppleves!

Grensetreffet er et samarbeid mellom amcarklubben Street and Cruising Club Halden og det svenske forlaget Albinsson & Sjöberg. Når det gjelder selve Nostalgitreffet så er det i regi av det svenske bladet Klassiska Lastbilar.

Nyt bildene og sug inn stemningen, så kanskje du velger å legge turen til Halden i uke 32 neste år?

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078