23948sdkhjf

Litaueren på veien igjen

I løpet av dagen har vi fått flere henvendelser angående den litauiske bilen som tirsdag ble avskiltet. Nå er bilen på veien og politiet i kontakt med sjåføren.

Det hele dreier seg om den litauiske sjåføren som i beruset tilstand mandag braste inn i en jernbaneovergang i Skien og ødela kapellet, for deretter å lappe sammen kapellet med surrestropper og kjøre 30 mil tirsdag.

Les også: Mandag kjørte han i fylla og ødela bilen...

Onsdag formiddag ble vi opplyst om at bilen var borte og en sjåfør som på ettermiddagen kontaktet oss, fortalte at han passerte en helt lik bil nordover på Rv4 omkring 23.30 natt til torsdag.

Nå kan lensmann i Sør-Aurdal, Frode Veglingsrud, fortelle til Oppland Arbeiderblad at saken er avsluttet. Han sier at det litauiske selskapet har satt bilen istand og fått tilbake skiltene. Til avisen sier han at transportbedriften har opptrådt ryddig.

Også sjåføren, som tilsynelatende var borte, har politiet kontroll over. Etter at han i går ikke befant seg ved bilen, fryktet mange at han var forsvunnet ut av landet.

Det stemmer ikke.

Sjåføren fikk overnatte i en hytte i nærheten og vil bli behandlet som alle andre som begår lovbrudd i trafikken, lover politiet.

TransportMagasinet er kjent med at bilen hadde norske varer på planet da den kjørte inn i jernbaneundergangen i Skien mandag. En norskprodusert Oso varmtvannsbereder kommer vel neppe inn fra utlandet? Selvsagt kan det være helt legitime grunner for eventuelle oppdrag i Norge, men det er lov å sette spørsmålttegn.

Vi regner derfor med at politiet også går igjennom fraktpapirene for å avkrefte eventuelle andre ulovligheter i denne saken.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078