23948sdkhjf

Det kan ta av på Rygge flyplass i helgen

Det lover til å bli et trivelig lastebiltreff.

Østfold Truckers treff har vokst på seg en flyplass, omkring 30 utstillere og Hellbillies.

- Det blir lastebiltreff for hele familien denne helgen på Rygge flyplass 8.-10.juni, forteller styret da vi spør hvordan de ligger an i løypa før helgens happening i Østfold.

I skrivende stund er både Stiholt og FL-Buur på vei fra Danmark og gutta bak treffet kan fortelle at alle lastebilprodusentene vil være til stede, med to hedelige unntak i DAF og Iveco. Volmax kjører stort og har bestilt 1000 kvadratmeter, mens Mercedes Benz stiller med Hellbillies-konsert lørdag kveld.

Treffet foregår fra fredag til søndag morgen, men størst trykk er det nok på lørdagen. Da blir det først konvoi i ellevetiden til barneavdelingen på Kalnes sykehus der en sjekk skal overleveres. Som sist har de fått fritak fra reglene og kjøre- og hviletid for konvoien.

Alt overskudd fra treffet og matsalg vil gå til barneavdelingen, mens inngangspengene fra Hellbillies-konserten vil gå til barnekreftfondet.

Det vil koste 200 kroner å komme med bil, campingbuss eller vogn for å stå på plassen hele helgen. Har du passasjer i bilen, vil det koste en hundrelapp ekstra. Da er også konserten inkludert. De som bare tar med seg konserten, vil betale en hundrelapp. Det er altså en svært så billig konsert for publikum der pengene atpåtil går til et godt formål.

Det vil bli mye premiering denne gangen og flere pokaler enn noen gang tidligere. Bilene som kommer vil bli stilt opp i klasser som veteran, custom osv. Den gjeveste pokalen er naturligvis People Choice og den er etter sigende svær i år.

- Vi legger vekt på hele familien og vil ha hoppeslott, karuseller, kiosk med mye moro for barna, samtidig som vi legger opp til DJ hele helgen og altså trekkplasteret Hellbillies på lørdag, avslutter den blide gjengen i Østfold Truckers treff.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11