Lugn svensk vinner

Etter å ha kommet litt dårlig ut i starten, holdt Andreas Söderström hodet kaldt og tok igjen både den tyske og den østeriske konkurrenten. Jubelen satt selvsagt løst i "Scania City".

andreas Söderström YETD 2010

andreas Söderström YETD 2010

Publisert Oppdatert

Det ble en svært så spennende YETD finale mellom Zarko Tokic fra Østerrike, Patrick Schildmann fra Tyskland og Andreas Söderström fra Ingelstad i Sverige. Svensken fikk et noe dårlig utgangspunkt og måtte se de to andre dra i fra. Han beholdt roen og tok sakte innpå sine konkurrenter. Så gjorde både Zarko og Patrick flere tabber, mens svensken var ferdig med sin tabbekvote. Han kjørte sakte og sikkert ifra og tok seieren til et brølende fornøyd publikum.

Lugn svenske

Andreas uttalte etter seieren at gevinsten går rett inn i trafikk for familieselskapet Göran Söderström's transport. 26-åringen har kjørt i 7 år og har en rolig og ydmyk tilnærming til det hele. Han hadde uttalt tidlig i konkurransen at han ikke så noen store vinnermuligheter, men at han tok det hele som trening. Han ville vært fornøyd med å havne blant de ti beste ifølge han selv. Kanskje det var en måte å senke skuldrene på? Uansett hadde han all grunn til å være fornøyd da han fikk de gullbelakte nøklene til sin nye Scania R-serie til en verdi på 800 000 kroner.

På andreplass kom tyske Patrick Schildmann og tredjeplassen gikk til slutt til Zarko Tokic fra Østerrike.