Mack til U.S. Army

Mack Trucks, Inc. har mottatt bestillinger på ytterligere lastebiler av typen Mack Vision Elite trekkvogner fra U.S. Army TACOM Life Cycle Management Command.

Publisert Oppdatert

Bestillingen er en del av en treårskontrakt som omhandler leveranse av tunge trekkvogner, trailere og reservedeler. Kontrakten gjør det mulig for det amerikanske forsvaret å bestille ytterligere lastebiler fra Mack. Ordrer mottatt i henhold til denne kontrakten beløper seg til 20,2 millioner amerikanske dollar siden oktober i 2008.

De tre tilleggsordrene gjelder 46 Mack Vision Elite trekkvogner med høye sleepere, samt semitrailere og reservedeler. Tilleggsordrene har en verdi på totalt 6,6 millioner dollar og leveransene er planlagt i mai og juni i år.

Mack Vision Elite er kjent som Mack Pinnacle Axle Back i Nord-Amerika, men Vision Elite er beregnet på bruk i markedene utenfor Nord-Amerika og er utstyrt med en eksport-versjon av motoren Mack MP8, en 13-liter som vel strengt tatt er en Volvo-motor.

i fjor leverte Mack 98 Vision Elite til TACOM, i tillegg har de en separat kontrakt med samme kunde, om leveranse av Mack Granite Elite, beregnet på de tøffeste oppdragene der det er dårlig med veier.