Martinsen Transport med åpen dag

Martinsen Transport byr inn til åpen dag til lørdag den 14.08. og vil viser frem noen av sine nyeste tankbiler. Det blir også mulighet til å se og prøve verdens kraftigste serieproduserte lastebil, Scania R 730.

martinsen transport

martinsen transport

Publisert Oppdatert

Transportfirmaet fra Lena som har spesialisert seg på tanktransport har en 44 år lang tradisjon bak seg og legger vekt på å gjøre jobben så kvalitetsmessig som mulig. At firmaet tar oppgavene sine alvorlig tviler vi ikke på siden de fikk HMS prisen "bransjepris i klassen transportører", fra Norsk Petroleumsinstitutt i 2006. Nå inviterer de til åpen dag i regi de ansatte og byr inn venner og interesserte til Krbyskogen på lørdag 14.08 fra klokken 10:00 til 15:00.

På festen vil man finne en del andre seriøse aktører på gjestelista også. Østre Toten brannvesen dukker opp med brannbil og mannskap og skal demonstrere slukking med brannslukningsapparat. Falck Hadeland viser frem sin tungberger og spesialbil for bruk ved tankulykker og uhell. I tillegg vil representanter fra Shell, Statens Vegvesen, Ambulanse, Transportarbeiderforbundet med flere, være til stede. Noen av selskapets egne sjåfører vil snakke om trafikksikkerhet, blindsoner og forklare hvorfor det er trygt å møte deres egen biler på veien.

Og om noen lurte, ja det blir kaffe med noe attåt til de fremmøtte og boller og brus til barna.