Medarbeidervekst hos TimoCom

– Det nye året begynner der det forrige sluttet for TimoCom Soft- und Hardware GmbH: Med flere nyansettelser! Den europeiske markedslederen blant frakt- og lasteromsbørser har satt seg som mål å gi best mulig service til stadig flere brukere – på deres eget morsmål.

Publisert Oppdatert

Bare i fjor ble det ansatt 75 nye, flerspråklige medarbeidere i Düsseldorf og i filialene i Polen, Tsjekkia og Ungarn - og i januar 2010 kom det fire nye medarbeidere til. Det betyr en økning i antallet medarbeidere på rundt 37 % i 2009 sammenliknet med året før. I tillegg til nyansettelser utdanner den mellomstore bedriften også ny arbeidskraft, og mottok derfor i fjor det tyske arbeidskontorets pris ""Zertifikat für Nachwuchsförderung" - sertifikat for støtte av fremtidig arbeidskraft.

På midten av 90-tallet var TimoCom en oversiktlig firemanns-bedrift, som til gjengjeld var utstyrt med store mengder lidenskap, kunnskap og pågangsmot. I dag er IT-leverandøren markedsledende i Europa blant frakt- og lasteromsbørser. Suksessproduktet TC Truck&Cargo® ble i oktober 2009 utvidet med den Europaomfattende anbudsplattformen TC eBid®.