Midt i Fauske

Etter en fin transportetappe fra Harstad til Fauske i går, er vi nå ferdig opprigget ved Fauske Bilistsenter midt i byen. Dette er et yndet stoppested for mange sjåfører, og mange tar turen innom oss for en hyggelig prat.

Publisert Oppdatert

Første uke av "TransportMagasinet & Scania På Veien" nærmer seg slutten. Starten gikk som kjent i Alta sist torsdag, deretter har vi besøkt Nordkjosbotn (pluss en kveld på Tromsø sykehus), Harstad og er nå på plass i Fauske, nærmere bestemt på Shell-stasjonen Fauske Bilistsenter. Her blir vi stående fram til klokka 17 i dag. Etter nedrigging i ettermiddag går turen videre til Mo i Rana der vi blir å treffe på Mo Veiservice (Esso) fra klokka 11.00 til 16.00 i morgen.

Er du på tur nordover eller sørover og passerer Fauske i dag, er du hjertelig velkommen innom for en prat og en kopp kaffe. Eller kanskje det passer bedre å treffe oss i Mo i Rana i morgen?

Etter morgendagens øvelse pakker vi sammen og setter kursen mot Oslo igjen. Da tar vi en aldri så liten sommerpause, før vi legger ut på veien igjen den 10. august. Da blir vi å treffe på Hanestad i Østerdalen. Håper vi sees!

Les også: Midt i Fauske

Les også: Harstad, etter en snartur på hospitalet

Les også: Velkommen til Nordkjosbotn!

Les også: Vi sees i Alta