Kommer til TRANSPORTmessa:

Møt rallyikonet Petter Solberg på Gardermoen

Petter Solberg stiller på TRANSPORTmessa fredag 6. september. Treff legenden og vær med i kampen om en fartsfylt reise til truckracing i Le Mans.

Møt Petter Solberg på TRANSPORTmessa fredag 6. september.
Møt Petter Solberg på TRANSPORTmessa fredag 6. september.
Publisert Oppdatert

Mange har fått med seg at Wright Sjåførskole er sponsor av Petter Solberg - ja du leste riktig - ikke dermed sagt at de lærer sine elever å kjøre på Solbergs vis. Ei heller tror vi Petter har bruk for øvelsestimer hos Wright, men det kan være at de tenker han vil trenge den hvis UP en dag forviller seg ut i rallyløypa med laser.

Bli med til Le Mans

Petter er interessert i alt som ruller på hjul, og er en av de beste til å få fire hjul til å gå styggfort, og fredag den 6. september mellom klokka 15 og 17 kan du treffe en Petter som byr på seg selv i det store sirkusteltet på TRANSPORTmessa. Enten du kun ønsker autografen hans, en skikkelig bilprat eller ønsker å delta i konkurransen om billett til European Truck Racing Championship på selveste Le Mans nå i høst.

For TransportMagasinet, i samarbeid med MAN Truck & Bus Norge AS, arrangerer tur til bilsportens mekka, en "lastebil-race-folkefesten" bilsportinteresserte mener minst er på høyde med formel 1-løp.

Les om turen HER

MAN ligger godt an

I skrivende stund ser det meget godt ut for MAN hva truckracing angår, og er du interessert men glipper på å vinne billetten, kan du om ønskelig melde deg på turen HER

Visste du forresten at en 12-liters sekssylindret MAN-motor med 480 hester, i racingversjon yter rundt 1200 hester? Noe av det beste med turen er at vår egen MAN-importør tar oss med "back stage" i depot, med omvisning og lunsj på fransk vis i racingteamet Lion Truck Racing.

Stor takk til Wright Sjåførskole som deler Petter Solberg med oss, en kar som både kjører styggfort og som klokka sikkert går like fort for hva tid til opptredener som dette her gjelder. Men, vi gleder oss like mye selv til å høre Petters kommentarer etter å ha vandret gjennom vår berømte gate med "utstillere som perler på en snor".

Her ser du teamet vi skal spise lunsj med: Lion Truck Racing

Smakebiter på truck racing finner du HER