23948sdkhjf

Nå åper TRANSPORTmessa

Nå åpner messen - og det er meldt sol, sol og atter sol alle messedagene. Vi har samlet et lite knippe smakebiter av noe av det du kan oppleve på årets store transporthappening som varer fra torsdag til lørdag.

Det var en ivrig og fornøyd redaksjon som tok runden rundt messeområdet onsdag kveld. Inntrykkene var allerede mange etter at vi hadde hjulpet til med rigging av messen.

Det er like gøy hver gang. Kjente fjes som nikker, nye fjes som smiler. For det gjør de aller fleste under riggedagene før messa. Vi er liksom en familie da. Noen henter vann til kaffekokerne, andre lurer på "han derre mannen som kommer med strøm" eller hvor toalettene er. Utstillere hjelper hverandre og tar i et tak der det trengs - og kommentarene sitter løst.

Selv går vi rundt med gule vester, walkie talkier og føler oss litt myndige tross vår stadig økende kroppsmasse. - Det er denne gangen i året vi har litt makt, mente bergenseren vår, Frode Tellevik. Han tenkte seg nok ikke helt om.

Og i dag åpner messa. Vi forventer godt besøk og kan med hånden på hjertet fortelle at det er høy standard på utstillerne dette året. Flere av de små utstillerne har nyheter som det er verdt å få med seg - og de store har tatt med seg publikumsmagneter.

Hvem som stiller ut finner du i vår oversikt her.

Vi kommer med oppdateringer fra messa underveis - men de fleste nyhetene får du best med deg ved å legge turen innom Gardermoen enten i dag, fredag eller lørdag. Velkommen skal du være!

Scroll ned for å se et lite utvalg av opplevelsene du møter på årets messe.

Priser, åpningstider og alt annet finner du i denne artikkelen eller på TRANSPORTmessas egen side.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093