23948sdkhjf

Volvo FL og Volvo FMX:: Nå som Crew Cab

Nå kommer Volvo FL og Volvo FMX i Euro 6 utgave, også med Crew Cab.

Dette er en modell som med fordel kan benyttes innen redningstjeneste, til brannvesen og til veiredningstjeneste. Crew Cab vil ha samme sikkerhetsstandard som øvrige Volvo Trucks-førerhus.

- Vi er veldig stolte over å kunne tilby to nye topp-moderne og sikre lastebiler med unike påbyggsløsninger for denne type transporter og bruk. Med smidige Volvo FL og robuste Volvo FMX har vi nå et bredt program for lastebiler med Crew Cab, sier Pernilla Sustovic, ansvarlig for distribusjonssegmentet hos Volvo Trucks.

Volvo FL Crew Cab

Volvo FL er beregnet på totalvekter på opp til 16 tonn. Førerhuset har plass for opptil 7 personer. Lavt innsteg og dører som kan åpnes opp til 90 grader gjør det enkelt å ta seg inn og ut.

- Med Volvo FL Crew Cab kan vi tilby betydelig flere muligheter for kundetilpassede løsninger direkte fra fabrikk. Vi har for eksempel to motoralternativer, en 5-liter og en 8-liter. I tillegg tilbyr vi også to hjuldimensjoner og flere ulike chassishøyder, sier Tore Bergmann, produktsjef for Volvo FL og Volvo FE.

Volvo FMX Crew Cab

Volvo FMX Crew Cab er bygget for tyngre og mer krevende oppdrag og er en robust og kraftfull lastebil som tar seg frem nærmest over alt. Volvo FMX Crew Cab finnes med konfigurasjonene 4x2 eller med drift på alle hjul i en 4x4-utgave. Det luftfjærede førerhuset kan ta seks personer, har et lettstelt interiør med vinylkledning og dører som kan åpnes opp til 90 grader.

- Vi har også lagt stor vekt på utformingen av små, men viktige detaljer. For eksempel kan fottrinnene på Volvo FMX Crew Cab slås ut i en vinkel som gjør det enklere å komme seg ut- og inn av førerhuset i en stresset situasjon. Innstigningshåndtakene er farget gule, for at de skal være lette å se under alle forhold. Også belysningen inne i førerhuset er vesentlig forbedret, sier Peter Hardin, produktsjef for Volvo FM og Volvo FMX.

Fakta:

Volvo FL Crew Cab

For totalvekter opp til 16 tonn.

Plass for opp til 7 personer.

Lavt innsteg, lavt tyngdepunkt og dører med åpningsvinkel på 90 grader.

Motor: Volvo D5K Euro 6 med 210 eller 240 hk, alternativt Volvo D8K med 250 eller 280 hk.

Gearkasse: Automatisk gearkasse, I-Sync automatisert gearkasse eller manuell gieakasse.

Volvo FMX Crew Cab

For totalvekter fra 18 tonn og oppover. Finnes i basisversjoner med konfigurasjonene 4x2 eller 4x4.

Plass for opp til 6 personer.

Luftfjæret førerhus, vinylkledning, dører med åpningsvinkel på 90 grader, utfellbare fottrinn bak.

Motor: Volvo D11 Euro 6 med 330 - 450 hk.

Gearkasse: Volvo Powertronic automatisk gearkasse, Volvo I-Shift automatisert gearkasse eller manuell gearkasse.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125