NAF inngår samarbeid med Statoil

I dag lanseres en markedsnyhet fra NAF og Statoil som gir NAF-medlemmene en økonomisk og praktisk gevinst. – For første gang kan man bruke et medlemskort direkte på pumpa, og attpåtil trekkes rabatten på 30 øre fra der og da, sier Jan Johansen, adminstrerende direktør i NAF.

Publisert Oppdatert

Vanligvis må man ha et eget kort fra de som gir rabatten og gjør opp regningen en gang i måneden. Fra mandag 30. mars kan alle NAFs 500 000 medlemmer begynne å bruke sitt medlemskort hos Statoil og få rabatten direkte.

- Det er morsomt å være med på teknologisk nyvinning som dette, og i tillegg gir det våre medlemmer god rabatt og fleksibilitet, sier Johansen.

Statoil er også svært fornøyde med å ha inngått denne avtalen med NAF.

- NAF er en betydelig aktør i forbrukermarkedet og med NAFs store medlemsmasse når vi mange nye kunder rundt om i hele landet, sier Dag Roger Rinde, administrerende direktør i Statoil Norge.

Samarbeidet mellom NAF og Statoil skal foregå på flere plan. NAF skal bidra til at den biltekniske kompetansen hos de ansatte på bensinstasjonene øker. Dette gjelder alt fra peiling av olje, fylle spylevæske til å skifte lyspærer for kundene.

- Det er hyggelig å bidra med noe tilbake til en god samarbeidspartner, sier Jan Johansen. - Statoil vil også bruke NAFs glattkjøringsbaner, arrangere kurs i økonomisk kjøring og andre tilbud som NAF kan tilby og som Statoil ser som viktige for sine ansatte. Vi vil også samarbeide om utvikling av nye drivstoff, avslutter han.