23948sdkhjf

Nascar Hauler Parade

Når Nascar-serien besøker Las Vegas Motor Speedway er det tradisjon å kjøre parade med alle teambilene ned The Strip.

Dette gjøres ved å stenge en av verdens mest berømte veistumper, Las Vegas Strip, kjøre teamtruckene i kortesje fra sørenden til nordenden hvor de ender på Speedway-anlegget.

Kjendisstatus

Us-truckene som allerede er en fryd for øyet, har en egen kjendisstatus her og blir oppfordret til å legge seg på hornet selv under vanlige transportetapper på motorveien.

Magisk stemning

Når disse settene ruller sakte gjennom denne berømte veistumpen, badet i Las Vegas sine tallrike neonlys til brølende jubel og tilrop fra titusenvis av mennesker blir stemningen deretter.

Politieskorte foran og bak er selvsagt med for å ikke slippe inn vanlig trafikk inn i denne utrolige paraden.

Helikoptre henger over, trainhorns og andre kompressorhorn uler og tuter så det jaller i de velkjente hotellfasadene nedover The Strip.

Gåsehud

Vi innrømmer at denne opplevelsen slår høyt ut på gåsehudskalaen og det var like før undertegnede begynte å rope USA! USA! USA! Stemningen er mildt sagt god.

Paraden starter ved det ikoniske "Welcome to Las Vegas"-skiltet i sørenden, derfra cruiser de nordover på Las Vegas Boulevard (The Strip), som da er stengt, det står fullt av forventningsfulle amerikanere og turister på begge sider av veien. Mer enn 50 sett deltok i paraden. Selve Nascar-løpet foregår på fredag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.058