Neste Herning-messe blir i 2011

Messesenteret i Herning sendte i går ut en melding der de informerer om neste Herningmesse i 2011. I meldingen står det ingenting om 2010, som dermed - i likhet med inneværende års utstilling - tydligvis aldri nådde lenger enn planleggingsstadiet.

Logo Transport Herning

Logo Transport Herning

Publisert Oppdatert

- Bransjen ønsker at vi gjennomfører neste Transportmesse i 2011. Vi vil nå sammen med bransjen bruke tiden til å tenke igjennom konsept og innhold, heter det fra danskene.

Vi ønsker å lage en best mulig opplevelse både for utstillerne og besøkende, forteller adm. dir. for Messecenter Herning, Georg Sørensen.

- Det er svake tegn på optimisme i bransjen, og vi har forhåndssolgt for 2011 til Lastbilgruppen, som består av Scania, MAN, Volvo, Iveco, Renault, Mercedes-Benz og DAF Trucks, forteller Sørensen videre. Han legger stor vekt på at det er et felles ønske fra bransjen om å gjennomføre messen i 2011.

Arrangøren bruker mange ord på å fortelle om gleden ved 2011. Det er en snedig måte å unngå fokus på at 2010 altså ikke vil bli gjennomført. Heller ikke i år, 2009, ble messen arrangert.

Den første messen i Herning gikk av stabelen i 1988, og er et samarbeidsprosjekt mellom Dansk Transport og Logistik (DTL), Danske Busvognmænd (DB), De Danske Bilimportører (DBI), Dansk Automobil Forhandlerforening (DAF), Foreningen af Vognimportører i Danmark (FVD) og MCH Messecenter Herning.