NLFs regionsjef utskjelt av stortingsrepresentant

Stortingsrepresentant Torbjørn Andersen (Frp) fra Aust-Agder skjeller ut regionsjef Karl W. Strandvik i lastebileierforbundet på det groveste i en e-post.

Torbjørn Andersen FRP

Torbjørn Andersen FRP

Publisert Oppdatert

Andersen tente på alle pluggene etter å ha lest Fædrelandsvennen mandag, der regionsjef i NLF for Agder og Rogaland, Karl W. Strandvik, hevder at representantene på Agder-benken mangler tyngde og at det er forklaringen på at Agder taper veimillioner.

Dermed satte han seg ned og skrev følgende:

«Det å bli skjelt ut og hånet av deg slik vi på Agderbenken ble gjort i dagens fevenn blir litt for mye av det gode fra din kant!!! For å si det rett ut kan du og lastbileierne ikke forvente mer sympati og støtte fra meg i hvert fall! Nå har du dritt skikkelig på draget slik jeg ser det!»

Og han gir seg ikke der, men legger til:

«Har du ikke noe mer konstruktivt å bidra med i denne viktige saken for Sørlandet enn slikt lavmål mot landsdelens stortingsrepresentanter, så bør du faktisk holde kjeft!

Salven underskrives med:

Ikke vennlig hilsen fra stortingsrepresentant Torbjørn Andersen Aust-Agder Fremskrittsparti.

Sandvik på sin side er sjokkert over å få en slik mail. Han forstår ikke at Andersen tar dette som en helt personlig kritikk, forteller han til Fædrelandsvennen i dag.

- Jeg mener dette er saklig kritikk rettet mot alle på agderbenken og som de skal og må tåle. Å bli skjelt ut fra en stortingsrepresentant som går på person og ikke sak er mildt sagt spesielt, sier Strandvik.

Han tror denne måten å møte kritikk på ikke er representativt for noen andre på Stortinget.