Norsk sandstrøerprodusent i vekst

Det norske selskapet autoline as, som er markedsleder på sandstrøere for lastebil, buss og truck har styrket sin stab. Finn-Ero Bustadmo er ansatt som salg og markedsansvarlig. Finn-Ero har tidligere jobbet i selskapet i etableringsfasen i perioden 1998-2003. Etter en periode i musikkbransjen er han nå tilbake i autoline for fullt fra og med 1. april 2014.

- Vi har allerede booket stor utestand på både Elmia-messa i perioden 21-24 august og Transportmessa på Gardermobanen 4-6 september. Her skal vi stille med tidenes mest synlige autoline stand. Det er bare å begynne å glede seg sier Finn-Ero Bustadmo.
- Vi har allerede booket stor utestand på både Elmia-messa i perioden 21-24 august og Transportmessa på Gardermobanen 4-6 september. Her skal vi stille med tidenes mest synlige autoline stand. Det er bare å begynne å glede seg sier Finn-Ero Bustadmo. Foto: Stian Klaussen
Publisert Oppdatert
Han ser ikke en dag yngre ut, den godeste Finn Ero Bustadmo. I mange år var han sentral i Autoline før han lot musikken ta overhånd. Nå er han tilbake i Autoline-manesjen.
Han ser ikke en dag yngre ut, den godeste Finn Ero Bustadmo. I mange år var han sentral i Autoline før han lot musikken ta overhånd. Nå er han tilbake i Autoline-manesjen. Foto: Stian Klaussen

Bakgrunnen for at autoline nå styrker sin stab er at selskapet har erfart en betydelig økning av etterspørsel på deres sandstrøere og at markedet har nådd et volum som krever en egen resurs for oppfølging. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for at Finn-Ero nå er tilbake i bedriften i et 100% engasjement sier selskapsutvikler Håvard Tømmerås, dette er i tråd med selskapets strategi og målsetninger for salgs- og markedsarbeid.

Den nytilsatte sier at det vil være en mer synlig leverandør av sandstrøere som kan forventes i fremtiden.

- Vi har brukt det siste året på å rigge oss for denne satsingen i markedet, med utvikling av nytt presentasjonsmateriell som ny hjemmeside og ny demofilm.

Vi legger opp til en mer direkte oppfølging av gamle og nye kunder, samt større fokus inn mot buss og truckmarkedet avslutter Finn-Ero.