23948sdkhjf

Norsk sandstrøerprodusent i vekst

Det norske selskapet autoline as, som er markedsleder på sandstrøere for lastebil, buss og truck har styrket sin stab. Finn-Ero Bustadmo er ansatt som salg og markedsansvarlig. Finn-Ero har tidligere jobbet i selskapet i etableringsfasen i perioden 1998-2003. Etter en periode i musikkbransjen er han nå tilbake i autoline for fullt fra og med 1. april 2014.

Bakgrunnen for at autoline nå styrker sin stab er at selskapet har erfart en betydelig økning av etterspørsel på deres sandstrøere og at markedet har nådd et volum som krever en egen resurs for oppfølging. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for at Finn-Ero nå er tilbake i bedriften i et 100% engasjement sier selskapsutvikler Håvard Tømmerås, dette er i tråd med selskapets strategi og målsetninger for salgs- og markedsarbeid.

Den nytilsatte sier at det vil være en mer synlig leverandør av sandstrøere som kan forventes i fremtiden.

- Vi har brukt det siste året på å rigge oss for denne satsingen i markedet, med utvikling av nytt presentasjonsmateriell som ny hjemmeside og ny demofilm.

Vi legger opp til en mer direkte oppfølging av gamle og nye kunder, samt større fokus inn mot buss og truckmarkedet avslutter Finn-Ero.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093