Ny eneimportør for Närko

Sandhaug Last AS har fra 1.juni 2013 overtatt all import til Norge av lastebilpåbygg, tilhengere og semitrailere for den finske produsenten.

Publisert Oppdatert
Her fra en tidligere levering der Närko Norge AS leverte en B-link til EBS Transport AS i Larvik.

Her fra en tidligere levering der Närko Norge AS leverte en B-link til EBS Transport AS i Larvik.

Dermed er selskapet eneimportør og selger av Närko sine produkter og reservedeler i hele Norge. Tidligere var det Stokke-bedriften Närko Norge som har vært den finske produsentens ansikt utad i Norge.

I en pressemelding fremgår det at Sandhaug Last AS er et nystartet selskap med mennesker som alle kommer fra påbygg- og trailerbransjen.

Det at pressemeldingen er ført i pennen av Erik Fagerholm tyder på at de har sine ord i behold. Tar vi ikke helt feil, jobbet han hos Ekeri tidligere.

Sandhaug Last AS holder til i de samme lokalene som Sandhaug AS, i de gamle BOS-lokalene i Hunndalen ved Gjøvik.

Samarbeider med storbilverksted

Storbilverkstedet Sandhaug AS er en samarbeidspartner som har vært i drift siden 3. juni 2012. Anlegget er rustet opp med ny bremseprøver og nytt utstyr for laserkontroll av aksler. I tillegg har bedriften nyrenovert smøregrav, fem verkstedspor med gjennomkjøring og en 30 meter lang vaskehall for selvvask av vogntog.

Slitedeler for tyngre kjøretøy

Sandhaug Last AS har også bygd seg opp et større lager med deler som skal inneholde de vanligste slitedelene for hengere og trailere i tillegg til et godt utvalg av slitedeler for biler over 19 tonn.