Ny front på Scanias P-serie

Scania introduserer den nye P-serien med ny front som samkjører utseendet på alle Scanias modeller, og gir tilstrekkelig kjøling til å møte utslippskravene i Euro 6.

Foto: Scania CV AB

Publisert Oppdatert

Foto: Scania CV AB

Foto: Scania CV AB

Scania P-serie har nå blitt oppdatert og fått den nye identiteten som G- og R-serien allerede har fått - med skarpere linjer og større åpninger i grillen for økt kjøling. Det forteller Scania i en pressemelding.

Grillen har fått Silver Brilliant som standardfarge og større Scania-logo for økt identitet på veien. P-serien er siste modell ut med Scanias nye frontdesign, og gir kunder med forskjellige serier fra Scania i bilparken et mer samkjørt utseende.

Fronten har gjennomgått endringer for å forbedre luftstrømningen rundt grillen og gjennom motorrommet. Med denne faceliften får også P-serien økt kjølekapasitet, som kreves for å møte Euro 6-kravene.

Nye støtfangere er tilgjengelig i to høyder, begge med integrerte festepunkter for radar til Adaptive Cruise Control i midten.

Endringene vil bli gjeldende over hele verden, og på alle hyttekonfigurasjoner av P-Serien, og alle påbyggstyper.

I tillegg til standardhyttene kan kunder velge mannskapshytter i to lengder, og hytter med lavt innsteg i tre forskjellige høyder.

Foto: Scania CV AB