Ny HMF-forhandler i Bergen

For å møte konkurransen i et av Norges største markeder styrker nå HMF Norge seg også i Bergen. HMF har gjennom siste året gjennomført en undersøkelse blant kundene, som etterlyser økt kapasitet på service og vedlikehold av HMF kraner i regionen.

Enige. Ettermarkedsleder BOS Arna, Robert Davidsen Raa (t.v.) og daglig leder HMF Norge, Annbjørn Vasdal skal sammen utvikle HMF i Bergen.

Enige. Ettermarkedsleder BOS Arna, Robert Davidsen Raa (t.v.) og daglig leder HMF Norge, Annbjørn Vasdal skal sammen utvikle HMF i Bergen.

Publisert Oppdatert

- Dette er signaler vi tar på alvor. Det ha en struktur hvor våre kunder får den hjelpen de har behov for er avgjørende for å lykkes i dagens marked sier daglig leder i HMF Norge, Annbjørn Vasdal.

HMF i Danmark tok som kjent over importfunksjonen for Norge i fjor og bygger for tiden både egen organisasjon og forhandlerstruktur. I fjor styrket de Østlandet og Trøndelag. Nå er siste brikke på plass for Rogaland og Hordaland, idet de inngår avtale med Bertel O Steen i Arna om å ivareta oppgaven på service og ettermarked i Bergen.

Allerede utstyrt servicebil

Bertel O Steen Arna har lang erfaring med kraner, siste 24 år som forhandler av Fassi. I tillegg har Bertel O Steen Arna en driftsmodell som skal ivareta et reperasjonsbehov 24 timer, alle dager. Det kan blant annet nevnes at servicebilen allerede er utstyrt med hydraulikkslanger, slangekoplinger og koplingspresse.

På opplæring

Allerede uke 15 skal BOS-mekanikere til Danmark på en ukes teknisk opplæring, og nødvendig verktøy er allerede på plass. I så måte er vi operative raskt sier ettermarkedsleder Robert Davidsen Raa.

Raa sier også at avtalen med HMF er viktig for å kunne videreutvikle den gode kompetansen på kran som er etablert i Arna over mange år. Vi vurderer HMF som et velrennomert produkt og en leverandør som har stort fokus på teknikk og kvalitet, og vi gleder oss til å ta del i å utvikle dette videre i Bergen avslutter Davidsen Raa.

Bertel O Steen Arna er nå siste brikken i HMF Norges nye servicepartnerstruktur for Rogaland og Hordaland. Fra før er det etablerte avtaler med Aarsvold Kran og Hydraulikk i Stavanger, Nord Karmøy Sveis i Haugesund og MCE i Etne.

Les også: Ny autorisert HMF forhandler i Trøndelag

Les også: Nå blir det HMF-kraner på VW nyttekjøretøyer