Ny importør av Dura verkstedinnredninger

Lier-bedriften AS AutoMateriell er ny norsk representant for verkstedinnredinger fra den engelske produsenten Dura Workshop Systems.

automateriell lier

automateriell lier

Publisert Oppdatert

Dura verkstedinnredninger tar sikte på å gi god kvalitet, mange smarte løsninger med høy grad av finish. Dura-produkter som AutoMateriell kan tilby er blant annet underskap, arbeidsbenker, verktøytraller/vogner, overskap med integrerte dataløsninger, skap for spesialverktøy og skap for integrering av olje-, vann-, strøm og lufttromler. Alle innredinger kan leveres med låsbare løsninger.

- Vi er svært stolte av å bli valgt som importør av Dura verkstedinnredninger, sier produktsjef og ansvarlig for verkstedsprosjektering hos AS AutoMateriell Stian Solbakken. Han har lang og bred erfaring med verkstedutvikling.

Attraktivt miljø

Innredningene fra Dura skal bidra til et godt arbeidsmiljø og skal gjøre arbeidsplassen attraktiv. Så vel avfallshåndtering, dataløsninger og oljeanlegg er integrert. I tillegg er styreenheter og kontrollpanel til løftebukken integrert. Dersom arbeidsmiljø, ryddighet og fornøyde produktive medarbeidere betyr noe, har Dura løsningene, meldes det i en pressemelding fra AS Automateriell.

Lier-bedriften kan allerede avsløre en positiv interesse for Dura verkstedinnredninger på det norske markedet. Kverneland Bil Bryne AS som åpnet nå i september, er den første her i landet som tar i bruk en komplett installasjon av Dura innredninger. Dura Workshop Systems har utviklet innredningsløsningene i samarbeid med flere bilprodusenter som blant andre VAG, Mercedes, BMW og Toyota.

AS AutoMateriell er i dag importør og landsdekkende leverandør av et stort antall bildeler og rekvisita til alle bilmerker, samt maskinleverandør til alle kategorier verksteder. I tillegg er de en av Norges største leverandører av løfteutstyr for kjøretøyer og er store på utstyr innen hjulstilling, dekk og testutstyr.