Ny kobling gjør det lettere å treffe riktig

VBGs bestselgende VBG 795V-kobling er nå lansert i en ny versjon som fra begynnelsen kommer med fangåpningsforlenger. Samtidig skal den nye VBG 795 V-2 være lettere, sterkere og raskere å skifte ut enn sin forgjenger.

VBG 795 V-2 kommer med en rekke nye funksjoner for å forenkle innstyringen og redusere risikoen for skader og ulykker.

VBG 795 V-2 kommer med en rekke nye funksjoner for å forenkle innstyringen og redusere risikoen for skader og ulykker. Foto: Foto: PR.

Publisert Oppdatert
Den nye koblingen kommer i tre utførelser. Denne versjonen er en variant utstyrt med en forlenget leppe i bunnen.

Den nye koblingen kommer i tre utførelser. Denne versjonen er en variant utstyrt med en forlenget leppe i bunnen. Foto: Foto: PR.

VBG 795V har i mange år vært en av bedriftens bestselgere til 57 mm trekkøye. Nå kommer koblingen i en ny versjon med en rekke nye funksjoner for å forenkle innstyringen og redusere risikoen for skader og ulykker. Samtidig er konstruksjonen forbedret slik at fangmunnen ikke bare er enklere å installere, men også mer robust, noe som reduserer behovet for service og vedlikehold.

Traff rett og lett ved sammenkobling

VBG 795 V-2 er designet for tunge kjerrer, tilhengere med boggiframvogn og dollies med trekkøye etter VBG standard (Ø 57 mm). Sjåføren vil sette pris på at den nye kobling kommer med fangåpningsforlenger. - Ikke bare er det lettere å treffe rett ved innstyringen.

Det betyr også at sjåførene reduserer skade på annet utstyr dersom en ulykke skulle skje, sier daglig leder Hans Otto Westli fra VBG GROUP SALES AS.

Den nye VBG 795 V-2 er lettere enn forgjengeren, og laget av et sterkere materiale, noe som resulterer i færre verkstedbesøk. I tillegg er fangmunnen meget rask og enkel å skifte ut.

- Ved å løsne seks skruer kan man enkelt trekke fangmunnen ut, dette sparer både tid og penger, avslutter han.