Ny salgsdirektør i Volvo Truck Center

Tone Fosshaug, 39 år fra Jessheim, er ansatt som ny salgsdirektør i Volvo Truck Center i Oslo. Hun får ansvaret for salgsavdelingene ved de syv Volvo Truck Centere som inngår i regionen. Tone får også et overordnet ansvar for klargjøringsfunksjoner, salg av Volvos tilleggstjenester samt bruktomsetning og Volvo Rental (Volvos utleieavdeling). Tone tiltrådte stillingen 10. februar.

Tone Fosshaug er ansatt som ny salgsdirektør i Volvo Truck Center

Tone Fosshaug er ansatt som ny salgsdirektør i Volvo Truck Center

Publisert Oppdatert

Tone Fosshaug kommer fra en stilling i Tennebø & Partners der hun jobbet med rekruttering, lederutvikling og nedbemanning av organisasjoner. Før det har hun hatt lang fartstid innen transport og logistikk, hun var blant annet to år i Bring Frigo som regionsdirektør.

Før det hadde hun 10 år i Schenker i forskjellige posisjoner, blant annet som linjeleder. Tone har sin utdannelse fra Forsvaret der hun tok lederutdannelse og hun har i tillegg studert organisasjonsfag ved høyskoler.

Tone har samboer og to barn pluss et bonusbarn. Hun bruker fritiden på hytta på Trysil vinterstid hvor hun tives med å stå på ski. Hun er ofte å se i treningstøy og er ivrig deltaker i de forskjellige Birkebeiner-disiplinene. Hun er lidenskapelig opptatt av mat og vin og i sommerhalvåret prioriteres all fritid på å være i fritidsbåten som ligger på sjøen året rundt i Fredrikstad.