Ny selger hos Ekeri Norge AS

Noen kommer og noen går! Ekeri Norge AS gleder seg stort over at Torbjørn Gjerdalen begynner hos dem som selger, ikke minst fordi han har jobbet i bilbransjen i 15 år og er vant til å måtte forholde seg til store kundegrupper.

Torbjørn Gjerdalen
Torbjørn Gjerdalen
Publisert Oppdatert

Selv om Torbjørn nå hopper opp i en divisjon hvor hver enhet har mange hjul, fremfor kun fire per kjøretøy som han til nå har jobbet med, så er han utdannet landbruksmekaniker og med stor interesse for lastebiler og tyngre redskap.

Kan være dette som gjorde at han nå valgte å gå over til et arbeid hvor jobb og interesse følger hverandre, samtidig som han håper sin egen erfaring som både selger og salgssjef kan ramme Ekeri Norge positivt.

Dette, sammen med Torbjørns lett merkbare positive energi, med drivkraft og smittbar motivasjon, gjør at de ansatte på Ekeri gleder seg til å presentere han for deres kundegrupper på Gardermoen.

- Torbjørn kommer til å like kundene våre, og omvendt, sier gründer Bjørn Evensen. Han har selv langt på vei bygget opp sitt henger-imperium på Toten med nettopp dette som sitt viktigste salgsvåpen opp gjennom årene.