23948sdkhjf

Nordic Edition:: Nye DAF i spesialutgave!

DAF XF105 Nordic Edition ble en stor suksess for DAF Norge. Nå vil de gjenta suksessen med den nye DAF XF Euro 6, og allerede nå ser det ut til å ta av litt.

Som en oppfølger til suksesskonseptet Nordic Edition som ble levert på forrige generasjon DAF XF trekkvogner, lanseres nå arvtageren basert på den helt nye DAF XF Euro 6. Grunntrekkene i konseptet er videreført hva påbygg og dekor angår, men hos DAF Norge AS lover man at kjøreopplevelsen er ytterligere forbedret.

Les om den forrige Nordic Edition HER

Mye nytt

Til tross for at den ytre designen fra den forrige modellen er lette å gjenkjenne i den nye modellen, dreier det seg om en mer eller mindre 100 % nykonstruert bil. Ny ramme, kraftig omarbeidet førerhus, en ny Euro 6-motor basert på Paccar MX13 motoren, en videreutviklet AS-Tronic automatstyrt gearkasse og nye foraksler er noe av det som er nytt på modellen.

Det fine påbygget er det danske Stiholt som har stått for. Når det gjelder valgmuligheter har kundene nå støre handlerom enn på den forrige Nordic Edition. Blant annet kan man velge bort lysrampa bak mot vanlig oppsett, og man kan velge mellom flere fargevarianter på den elokserte plata under svingskiva. Det man så langt ikke vil fire på er at en Nordic Edition skal være en trekkvogn med 510 hesters motor, selv om Vidar Melleby hos importøren kan fortelle at det har vært noen spørsmål om å få varianten i andre konfigurasjoner enn trekkvogn.

Under 1 mill

Til tross for ny modell med mange oppgraderinger forteller DAF-importøren at prisen på XF510 Nordic Edition starter på under millionen, og også i den nye modellen inngår komfortutrustning som blant annet microbølgeovn, kaffetrakter og kjøleskap og den populære sjåførpakken med Ipad og spesialdesignet skinnjakke medfølger fremdeles.

Allerede før den første ferdigbygde bilen ankom Råde var et betydelig antall biler solgt og i disse dager leveres de første DAF XF510 Nordic Edition til stolte eiere.

Les om nye DAF XF HER

Les om nye DAF LF og CF HER

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078