Nye medarbeidere hos AS AutoMateriell

AS AutoMateriell styrker nå serviceavdelingen ved hovedkontoret i Lier. Ny servicesjef og ny servicesekretær er nå på plass.

Publisert Oppdatert

Jan Roger Sand Olsen (58) begynte som servicesjef hos AS AutoMateriell den 1. desember. Jan Roger kommer fra stillingen som salgssjef engros hos Vianor, og har før dette bred erfaring fra bransjen. Han har også tidligere vært ansatt i AutoMateriell.

Med sin erfaring og kunnskap vil Jan Roger være en viktig ressurs for videreutvikling av AutoMateriells serviceavdeling. Som avdelingsleder for teknisk avdeling vil han få ansvaret for teknisk oppfølging av alt verkstedutstyr fra AutoMateriell, i tillegg til årskontroller og montering av verkstedutstyr hos kunder.

Marit Bråten (46) begynte som servicesekretær hos AS AutoMateriell den 1. desember. Marit kommer fra stillingen som salgssekretær hos Kverneland Bil Drammen hvor hun blant annet har hatt ansvaret for bilregistrering og fakturering samt innføringen av ISO kvalitetssystem.

Hos AutoMateriell vil Marit blant annet få ansvaret for oppfølging av ISO- og miljøsertifikater, avviksrapporter og kundeundersøkelser. Med dette vil hun bli en viktig brikke for at AutoMateriell i fremtiden skal tilfredsstille kundenes ønsker og behov på et høyt nivå.

Om AutoMateriell AS

AutoMateriell ble etablert i Oslo i 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i den norske bil- og motorbransjen.

AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av verkstedutstyr til norsk bilbransje, og har lang erfaring innen løfteutstyr, hjullstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har AutoMateriell også hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.